Перейти до контенту

Зустріч майстер-тренерів та учасників швейцарсько-українського освітнього проекту DOCCU Луганської області з Послом Швейцарії в Україні

   13 квітня 2018 р. у Луганському ОІППО був проведений семінар з проблеми підвищення рівня кваліфікації вчителів закладів освіти, які проводять інформування про небезпеку мін та вибухонебезпечних предметів. На семінар були запрошені керівники шкіл, вчителі закладів освіти, які працюють з дітьми на лінії розмежування – Станично-Луганського, Попаснянського, Новоадарського районів Луганщини.
   У семінарі, проведеному Міністерством з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України разом з Державною службою України з питань надзвичайних ситуацій, узяли участь Міністр МТОТ Черниш В. О., Надзвичайний і Повноважений Посол Швейцарської Конфедерації в Україні та Республіці Молдова Гійом Шойрер, старший радник Міністра МТОТ Норберт Рюче (Швейцарія), заступник Голови Луганської обласної державної адміністрації Клименко Ю. Ю., директор Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації Стецюк Ю. В., ректор Луганського ОІППО Цимбал І. І., інші офіційні особи.

   У межах заходу відбулась творча зустріч команди майстер-тренерів та учасників швейцарсько-українського освітнього проекту «Розвиток громадянських компетентностей в Україні – DOCCU» від Луганської області з Послом Швейцарії в Україні Гійомом Шойрером та старшим радником Міністра Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Норбертом Рюче.
   Під час зустрічі були обговорені питання щодо ролі вчителя в розвитку громадянських компетентностей учнів в умовах збройного конфлікту; особливостей формування демократичних цінностей у шкільній освіті та створення освітнього середовища, у якому пріоритетами є верховенство права й права людини, гендерна рівність, збалансований розподіл повноважень.

          

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *